Bepillantás

Sok mondanivalónk van!

Joggal gondolhatja, hogy sok mondanivalónk van, hiszen 35 éves tapasztalatunkkal és 35 irodánkkal a világban több mint 120 gyakorlott tárgyalónk foglalkozik a tárgyalási technikák témakörével.

A következő néhány oldalon összegyűjtöttük gondolatainkat és tippjeinket, hogy bemutassuk a tárgyalás komplex és első látásra talán kaotikusnak tűnő világát.

Azok a szerencsések, akik Önök közül részt vettek az egyik tárgyalásikészség-fejlesztő tréningünkön, felfedezhették a rendet a káoszban. Ugyanakkor nekik is szükségük lehet egy úgynevezett nyomon követésre, vagy a tárgyalási készségekbe, stratégiai kérdésekbe átfogó és alapos betekintést nyújtó Stratégiai Tárgyalások tréningre.

A jobb oldalon található menűsorban klikkelve olvashatja az esettanulmányainkat és a Top Tippjeinket a tárgyalásról. Az esettanulmányok rengeteg témát átfognak, kezdve onnan, hogy a nők jobb tárgyalók-e mint a férfiak, hogyan kezeljen egy aggresszív tágyalópartnert, mit tegyen a félelmével a tárgyalás alatt.

Azok, akik még nem vettek részt a programjainkon, ide kattintva olvashatják el, mit mondanak róluk a végzett hallgatóink.

Reméljük, mindenki számára hasznosak az itt található publikációk.

Minden héten frissítjük a Scotwork Blogot. Olyan témákról írunk, amikből képet kaphat, miként gondolkodunk például arról, hogy mindennapi tárgyalásaink milyen hatással vannak az életünkre és a helyzetekre, amikkel nap mint nap szembesülünk. Iratkozzon fel a Tárgyalási Blogunkra és közvetlenül az postafiókjába küldjük a megjelenéseket.

A jobb oldali menűsorban találja meg azokat a cikkeket, elemzéseket, amiket a magyarországi konzultánsok jegyeznek.