LEGYEN A LEGJOBBAN TÁRGYALÓ VÁLLALKOZÁS!

Hogyan élesíti cége eszköztárát a tárgyalásokra? Hogyan jut a csúcsra a semmiből? Rendelkezésre áll a megfelelő csapat, stratégia és készségek a következő fontos üzleti szempontból kritikus helyzetre? Ki volt az igazi nyertes a legutóbbi tárgyalásából? A Scotwork tapasztalt tanácsadói kéz a kézben dolgoznak önnel ezek és más fontos kérdések megválaszolásában. Megosztják tapasztalataikat, alakítják stratégiáját és tovább fejlesztik készségeit, melyek a legjobb gyakorlati szintre emelik, és versenyképesebbé teszik.

KÉSZSÉGEK FELMÉRÉSE

Milyen hatékonyan tárgyalnak kollegái? Milyennek érzi iparágához képest tárgyalásaik eredményét, rosszabb, egyenlő, vagy jobb? Miben jók önök igazán, és van-e olyan, amiben elmaradnak? Ez a felmérés segít mindezt kideríteni, visszajelzést ad a készségek tekintetében és maximalizálja a teljesítményt.

Teszteljék magukat!

Tudják meg, hogy kollégáik rendelkeznek-e azokkal az ismeretekkel, melyekkel az erős és sikeres tárgyalók rendelkeznek.

A 75 kérdésből álló Tárgyalási Készségfelmérő kérdőívünk, a kitöltő kollégák tárgyalásai szokásaival kapcsolatban megadott információk alapján egy részletes elemzést ad, melyekből a következőket tudhatják meg:

  • Milyen hatékonyan tárgyalnak?
  • Mik a közös problémák, amiket orvosolni kell?
  • Milyen kompetencia vagy tréning hiányosságok vannak?
  • Mik a készségszintű fejlesztési prioritások?
  • Mi a tárgyalásikészség-fejlesztő tréning lehetséges haszna?
  • Milyen szinten van az ön cége másokhoz képest?

Másokhoz képest hogy állnak?

Tárgyalási Készségfelmérő kérdőívünket nagyon sok cégnél töltötték már ki. Ezért mód van arra, hogy összehasonlítsuk cége tárgyalási képességeit más hasonló kaliberű vállaltok szintjével.

Hogyan állnak az összehasonlításban az ipari átlaghoz vagy a legjobban teljesítőkhöz képest?

Hol az Önök előnye és miben kell fejlődniük?

A legfontosabb, hogy tisztában legyenek azzal, hogy milyen készségek fejlesztésével és milyen startégiával lehetnek versenyképesebbek a piacon.

 

 

Bővebb információért keressen minket!

FELKÉSZÍTÉS TÁRGYALÁSRA

Néhány tárgyalás bizony még a legjobbakon is kifog. Tapasztalt konzultánsaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek és sikerre vigyék tárgyalását. Tárgyalócsapata része vagyunk. Segítjük munkatársait 1:1 formában, elpróbáljuk a kidolgozott forgatókönyveket, kidolgozzuk az ajánlatokat és utat mutatunk a kezdéstől a végéig.

Get the winning edge

Whether you are negotiating a major contract, agreeing a global trade deal or entering into union-management dialogue, Scotwork gives your people competitive advantage. Our senior consultants apply deep commercial know-how and negotiation expertise to help you craft, practise and fine-tune your deal-making. They coach your negotiators, move hearts and minds, and transform your negotiation capability. So your business-critical deal becomes a great deal for you. To find out more contact our negotiation consultants now

Bővebb információért keressen minket!

A TÁRGYALÁS KIÉRTÉKELÉSE

A tárgyalás véget ért. A kedélyek lecsillapodtak. Eljött az idő az értékelésre, hogy szembesüljünk a valósággal. A legjobb lehetséges megállapodást kötötte? Talán túl sok engedményt adott? Több engedményt lehetett volna elérni? Megvizsgáljuk a megállapodáshoz alkalmazott erősségeket és fejlesztendőket. Legközelebb jobb eredményt érhet el!

Create a negotiation-ready culture

It may be too late to change the outcome, but assessing and learning from your performance will help you succeed in your next big deal. Scotwork gives you an independent and expert perspective of what happened in the negotiating room. By retro-analysing your negotiation process and outcomes stage by stage we highlight what worked well and what didn’t. We spot missed opportunities and show you where a slight change of course could have yielded a much stronger deal for you. We pinpoint precisely how to up your game by honing your approach, technique and skills. And give your people the knowledge and confidence to get more from future deals. To find out more contact our negotiation consultants now.

Bővebb információért keressen minket!

Legutolsó blogunk:

Elképzelni az elképzelhetetlent

Mivel az Amerika és Észak-Korea közötti verbális küzdelem egyre fokozódik, a felelősen gondolkodó emberek aggódnak, hogy „Mi van, ha valaki valami nagy ostobaságot tesz és megnyomja a piros gombot”. Ha látta a 2015-ös Vészforgatókönyv (War Book) c. filmet, amiben egy fiktív szerepkörben hasonló forgatókönyvet rekonstruálnak (a filmben egy Pakisztán által indított indiai nukleáris robbanás történik) a War Office/COBRA személyzete dolgoz ki stratégiát az eseményekre, de ahogy ezek bekövetkeznek már tudható, hogy hatásuk pusztító lesz...

Legutolsó tweet:

Dayka Gábor utca 3

BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com
Kövessen minket!
cpd.png
voty2016_sign_gold.png