Ajánlások Scotwork ügyfelektől

Olvassa el, mit mondanak az ügyfeleink a Scotwork tréningekről!

A nemzetközi ügyfélajánlásokhoz kattintson ide!

"Miért a Scotwork? Az egyetlen valódi értéket nyújtó tréning, mely kinyitja a szemeket és benntartja a pénzeket. Legyél kezdő vagy tapasztalt, itt biztos, hogy sokat tanulhatsz!"

Osgyán Gábor - kereskedelmi vezető - Iron Mountain Magyarország Kft.

 " 20 éves szakmai pályafutásom leghasznosabb képzésének gondolom a Scotwork tárgyalástechnikai tréningjét, amely a kiváló tárgyalástechnikai elméleti anyagot, gyakorlatorientált megközelítéssel ötvözi. Ez a tréning alapjaiban változtatja meg a résztvevők tárgyalástechnikáról alkotott képét, és olyan struktúrákat nyújt a tárgyalók számára, amelyekre biztosan támaszkodhatnak életük minden tárgyalási helyzetében. 2011 óta a vállalatcsoportnál minden olyan munkatárs számára elérhetővé tettük ezt a képzést, akik munkájuk során beszállítókkal, partnerekkel tárgyalnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!"

Bartos Marianna - személyzeti igazgató / HR Director - Sió-Eckes Kft.

 "Mindenkinek, aki fejleszteni szeretné tárgyalástechnikai tudását és készségeit, kiváló választás a Scotwork."

Scheiber Andrea - HR Manager - Tchibo Budapest Kft.

"Utóbbi évek leghasznosabb tanfolyama, ami sok gyakorlati tanácsot is adott! Remélem folyt.köv."

Takács István - vezető tanácsadó - BCA Hungary

"A Scotwork a gyakorlati üzleti életet tanítja valós, létező példákkal, rendkívül kiélezett szituációkban. Azt gondolom, ennél jobban nem lehet szemléltetni milyenek azok a felkészülési és tárgyalási helyzetek, amelyeket biztosan nem kerülhetünk el érveléseink, megállapodásaink során."

Czétényi Róbert - HR Manager - Consumer Healthcare Division - Johnson & Johnson

"Kikristályosodott, erős tréning amely időtálló, magas szintű és a gyakorlat által sokszorosan visszaigazolt készséget nyújt a résztvevőknek."

Ujszászi János - In-Field Effectiveness Leader - Roche, CEMAI Region

"Strukturáltsága és tartalma rávilágított a negatívumokra és megmutatta hol kell javítani. Mindenképpen ajánlani fogom köreimben."

Konzili Krisztián - vezető informatikai üzleti elemző -KBC Global Services

"Feszített tempójú a program, de a napi munkában alkalmazható, kipróbálható tudást ad. A másik nagy előnye a Scotwork tréningeknek, hogy támogatja a napjainkban fontossá vált HR fejlesztés - megtérülés kérdésének vizsgálatát. A beiskolázott kollégáink által számszerűsített adatok alapján a megtérülés 90 % feletti."

Pulai Istvánné - HR fejlesztés - Magyar Telekom Nyrt.

"Ez egyszerűen az egyik legjobb tréning, amin valaha részt vettem! Megtanított más szemmel nézni az ügyfelekre. Élvezetesebbé és hatékonyabbá tette a mindennapi munkát."

Radó Péter - Country Manager - Novartis Hungary Healthcare

"A legérdekesebb, leghasznosabb de mentálisan a legfárasztóbb 2,5 tréninggel töltött nap közel 20 éves szakmai múltamban. Személyesen kb. 80-szoros megtérülés fél év alatt a tanultak tudatos alkalmazásával! Nincs kétségem, megérte!"

Szabó Gábor - ügyvezető igazgató - Dataplex, Magyar Telekom Csoport

"Ajánlom minden ügyféllel tárgyalónak."

Szabó András - értékesítési vezető -SODEXO

"Mindenekelőtt a tréning elvégzése nem csupán technikai képzettséget ill. fejlesztést jelentett számomra, hanem annál sokkal többet: tudati és hozzáállásbeli változáson estem át, ami aztán jónéhány sikeres projektet hozott mind a szakmai mind pedig a magánéleti ügyek intézéséhez. Szakmailag előnyt jelentett egy-egy állásinterjú során, a beszállítókkal való tárgyalásaim során de akár a kollégáim menedzselésében is. Úgy gondolom, hogy a tréning által kifejlesztett tudatosságot, üzleti szemléletet és tárgyalástechnikai képességet nagy sikerrel kamatoztatom azóta is - saját javamra és az engem alkalmazó munkaadók számára is. Azóta tudom, hogy nincs lehetetlen ajánlat és nincs lehetetlen elvárás üzleti partnerek között."

Rajkainé Szabó Gizella - osztályvezető, Alapellátási és OTC marketing osztály - Richter

"Nagyon jó hangulatú, elképesztően intenzív tréning, hosszantartó tanulságokkal."

Bizáczki-Varga Balázs - Customization Manager -NOKIA

"Nagyon tetszett, hogy az előadók hitelesen tudták előadni magukat. Elhittem nekik, hogy nem csak tanítják, hanem sikeresen alkalmazzák is, amit át szeretnének adni nekünk. Nem az anyag bonyolultsága, vagy mennyisége az, ami a tanfolyamban nehéz, hanem az ott hallottak elmélyítése. Nagyon sokat gyakoroltunk, sokat elemeztük a rólunk felvett szituációs játékokat. Ennek eredményeként a képzés után már tudtam, mit csinálok rosszul, és így már tudtam figyelni arra, hogyan kerüljem el ezeket a hibákat. Az itt tanultakat felhasználva nagyjából 3 hónap alatt "kerestem meg" a képzés árát."

Puskás Norbert - Vezető Műszaki Igazgató - IQSYS Zrt.

"A Scotworkről nagyon sokat hallottam már a tréninget megelőzően kollégáimtól: "A Scotwork nagyon jó!" "A Scotwork az egyetlen igazán hasznos tréning" vagy "Ne jelentkezz semmire csak a Scotworkre!"

Ekkor még nem értettem, hogy mitől lehet más ez a tréning, ezért részvételem fő célját az alábbiakban jelöltem meg: "Igazolni vagy megdönteni a Scotwork misztikumot!".

A misztikum nem dőlt meg, hanem szertefoszlott. A tréning valós, hatékony és mindennél relevánsabb segítség a tárgyalásaim során.

Külön köszönöm a Scotwork csapatnak az odaadó előadásmódot."

Balogh Máté - National Key Account Manager - Coca-Cola

"Intenzív tudás "bomba", melyek megfelelő alkalmazása remek segítség!"

Rábai Attila - beszerző -Hungrana