Egyénre szabva

Ha ön egy cégen belüli tárgyalásikészség-fejlesztés tanfolyamot szeretne, akkor látni fogja, hogy a mi megközelítésünk nem vesz "egy kalap alá" mindenkit. Időt szánunk arra, hogy részleteiben és egészében is megértsük az üzleti kihívásait, a résztvevőket és a vállalati kultúrát. Csak ezután ajánlunk a cégének megfelelően személyre szabott tárgyalásikészség-fejlesztés tréninget.

Magyarországon rendszeresen tartunk Nyílt (nyilvános) tréningeinket a Scotwork-Tárgyalásikészség-fejlesztés 1-2. rész és a  Scotwork-Stratégiai Tárgyalások 3. rész programok keretében. Ez a forma abban az esetben ideális, ha egy vállalattól nem lehet 12 főt ugyanazon a héten képezni, vagy ha a szervezet kipróbálná a programot, mielőtt beillesztené azt a céges modulba. Időt szánunk arra, hogy teljes mértékben megértsük az ön sajátos üzleti kihívásait, azt hogy mitől működik jól a cége, és hogy mi a jellegzetessége az embereinek és a vállalat kultúrájának.

Sok, a Nyílt kurzusainkon részt vevő hallgatónk élvezi a lehetőségét, hogy olyan emberekkel dolgozhat együtt, akik más háttérrel rendelkeznek, más munkát végeznek és más szervezettől jöttek. A Nyílt kurzusainkra ugyanattól a szervezettől csak két főt fogadunk, így biztosítva a résztvevők sokszínűségét.

Annabel Shorter, Scotwork konzultáns a nyílt képzés előnyeiről beszél.