Mayer Zsolt - Tanácsadó, Tréner

MZS

Mayer Zsolt – 2014 őszén csatlakozott a Scotwork Magyarország csapatához, mint tanácsadó. B2B kommunikációs feladatok mellett 2015 tavaszától, mint Scotwork minősített tréner, a tréningek tartásában is közreműködik.

Külkereskedelmi tanulmányai után üzleti és vezetésszervezési ismereteit az Oxford Brookes University Üzleti Management szakán sajátította el. Diplomamunkájában a vezetői stílusok teljesítményre gyakorolt hatását elemezte.

Szakmai pályafutását a Mars Magyarországnál kezdte 1991-ben, ahol értékesítési vezetői, HR és tréning vezetői területeken szerzett gyakorlatot, majd 2000-től a vállalati kapcsolatok szakterületet irányította. A Marsnál töltött 22 év szakmai és vezetői gyakorlatának köszönhetően Zsolt tapasztalt vállalatirányítási szakember, különösen a kommunikáció, szervezetfejlesztés és változás menedzsment területeken szerzett kompetenciákkal. Széleskörű tárgyalási tapasztalattal rendelkezik, az elmúlt több, mint 20 évben minden munkakörben tárgyalt, kezdve a hagyományos kereskedelmi tárgyalásoktól a szervezeten beüli HR feladatok teljesítéséhez szükséges tárgyalásokig. Vállalati kapcsolatok vezetőjeként tárgyalási tapasztalatait kiterjesztette a kormányzati kapcsolatokra, hazai és nemzetközi érdekképviseleti és társadalmi szervezetekre is.

2014 őszétől stratégiai kommunikációs és szervezetfejlesztési tanácsadóként segíti vállalatok felsővezetőit és a Magyar PR Szövetség Alelnökeként vezeti annak Társadalmi Felelősségvállalás tagozatát.