Papp Zoltán - ügyvezető igazgató

Zoltan Papp _webPapp Zoltán - ügyvezető igazgató, Scotwork Magyarország, Scotwork South-East Europe. HR diplomáját a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen szerezte. Szakmai karrierjét a kilencvenes évek elején a Pepsi Cola magyarországi szervezeténél kezdte, mint Tréning és Development Manager. A Scotwork Magyarországot 1996-ban alapította, melynek azóta is vezető trénere.

Az eddig eltelt idő alatt több mint 3000 résztvevőnek oktatta a Scotwork tananyagot, akik a gyógyszeripartól kezdve a telekommunikáción át érkeztek a képzésre többek között az FMCG (üdítő, sör, kozmetika, vegyiárú stb.) és bankszektorból.

Legnagyobb sikerének mégis azt tartja, hogy a Scotwork márkanevet Magyarországon a legelismertebb tréningek közé emelte. Mindezt úgy, hogy a tárgyalási készségeket elsősorban a gyakorlatban alkalmazza.

Tapasztalatára építve a Scotwork tulajdonosai 2007-ben megbízták a Román, Bolgár és a volt Jugoszláv országok vezetésével is, ahol angol nyelven oktat és ad tanácsot tárgyalási témakörben különböző vállalatok vezetőinek. A Haladó képzések mellett a Scotwork teljes termékpalettáját, a Stratégiai Tárgyalásokat és a Alapozót is oktatja, miközben koordinálja az új csapatot Romániában.