CSAPATUNK

Kerüljön közelebb a Scotwork munkatársaihoz. Mindnyájan hosszú évek tárgyalási tapasztalatával rendelkezünk, az üzleti élet számos területéről.

Papp Zoltán

ügyvezető, vezető tréner

A Scotwork Magyarországot 1996-ban alapítottam, melynek ügyvezetője és vezető tanácsadó trénere vagyok. Szakmai karrieremet a Pepsi Cola magyarországi szervezetében kezdtem, mint tréning menedzser. Eddig közel 4000 hallgatóval ismertettem meg a Scotwork tárgyalás struktúráját és gyakorlati alkalmazhatóságának technikáit. Legnagyobb sikeremnek azt tartom, hogy a Scotwork neve, ma Magyarországon is egyenlővé vált a minőségi tárgyalással és egyike a legismertebb hazai képzéseknek. Megszállott utazó vagyok, szeretem a repülést és minden azzal kapcsolatos hírt, érdekességet rendszeresen olvasok. Legnehezebb targyalási helyzetben manapság a kétéves máltai selyemkutyámmal vagyok, akinek nehezen tudok ellenállni.

Mayer Zsolt

tréner, tanácsadó

Hosszú FMCG multi karrier után 2014 őszén csatlakoztam a Scotwork Magyarország csapatához, mint tanácsadó, tréner. A tárgyalás pályám során meghatározó volt minden, korábbi felelősségi területemen, akár értékesítésben, HR területen, vagy a vállalati kapcsolatok funkcióban tevékenykedtem. Gyakorlott tárgyalóként a legnagyobb elismerést egy magyar EU parlamenti képviselőtől kaptam, aki akkor úgy fogalmazott, hogy addigi pályafutása során a legfelkészültebb tárgyalót ismerhette meg személyemben. Mint tréner, a szigorú Scotwork minőség átadásán túl célom az elmúlt 25 év személyes, gyakorlati tapasztalatainak megosztása, legyen az üzleti- vagy magán tárgyalásokból hasznosítható. A munkán kívüli feltöltődést az energizáló sportok és a megnyugtató joga kombinációja adja itthon és külföldön egyaránt.

Horváth Mónika

tréner, tanácsadó

2009-ben csatlakoztam a Scotwork csapatához, mint konzultáns és tréner. Karrierem korábbi 14 évet a Coca-Cola HBC-nél töltöttem, ahol számos áru- és szolgáltatás beszerzési tárgyalásával foglalkoztam. A későbbiekben vállalati képzésekért, a dolgozók szakmai fejlesztésének tervezéséért voltam felelős HR partneri részlegről, majd 2 évet saját HR tanácsadóként dolgoztam több iparági terület számos hazai vállalatával. A Scotowrk tréningjeit Romániában, az egykori Jugoszláv tagállamokban és Bulgáriában tartom, román és angol nyelveken. Szeretem a gasztronómiát, kikapcsol a teniszezés és számtalan jótékonysági tevékenységben is segítő kezet nyújtok.

Varga Gyöngyi

irodavezető

A Scotwork Magyarországnál alapítása, 1996 óta dolgozom, irodavezetőként. Elsődleges feladatom a tréningek elő- és utómunkálatainak szervezése. Segítem a hallgatók felkészülési feladatait, adminisztrációját, a tréninget követő nyomon követést és fejlődésük mérését. Ugyancsak felelősségem része a kapcsolattartás, volt és leendő hallgatókkal, munkáltatójuk képzésért felelős vezetőivel, feletteseikkel. A munkám mellett a tánc az életem, elsősorban a magyar néptánc.

Legutolsó blogunk:

Siker vagy kudarc a pozsonyi EU csúcs?

Scotwork tárgyalóként és tárgyalásikészség-fejleszto trénerként a legfontosabb közérdeku tárgyalásokat érdeklodéssel figyelem, így történt ez a pénteki pozsonyi EU csúcs esetében is. Az elso brit részvétel nélkül zajló informális csúcs aktualitását a nyár elejére felhalmozódott konfliktusok, elsosorban a migráció következtében kialakult egyhelyben topogás és persze a Brexit okozta sokkhatás indukálta....

Legutolsó tweet:

Dayka Gábor utca 3

BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com
Kövessen minket!
cpd.png
voty2016_sign_gold.png