Tárgyalási tanácsadás

Segítséget kérek!

Új kihívással áll szemben? Projektet tervez? Problémája van? Tudja a teendőit, de azt nem, hogyan hajtsa végre azokat eredményesen? Ennek két fő alkotóeleme van: hogyan kommunikáljuk a szükséges tennivalókat; és hogyan biztosítsuk a csapatnak az ehhez szükséges készségeket.

A Scotwork sok ügyfélnek segített a projektek és a tervek sikeres végrehajtásában;

  • szakszervezet és vezetőség közötti tárgyalások minőségének megváltoztatásán,
  • a költségcsökkentő programok kivitelezésében,
  • a kereskedelemi feltételek teljes megváltoztatásában,
  • új árképzési stratégiabevezetésében,
  • két különböző üzleti kultúra összehangolásában a vállalati fúzió után,
  • fontosabb szerződések megtárgyalásában,
  • valamint segítettünk a vállalatok vezetésének abban, hogy kialakítsák a "meg-tudjuk-csinálni" hozzáállás.

Az első szakasz nem kerül semmibe, mivel azzal töltjük az időnket, hogy megértsük a projekt vagy a terv jellegét, és megnézzük, hogy a tárgyalási szakértelmünket mennyire lehet megfelelően hasznosíthatni. Ezt követi majd egy részletes ajánlat a javaslatainkról.

Amint megegyezünk a feladatkört és a költségeket illetően, további kutatásokat folytatunk önnel együtt dolgozva, hogy meghatározzuk a legmegfelelőbb módszert és tartalmat. Ez magában foglalhat kizárólagos konzultációt, egyéni coaching-ot, webcast-ok tervezését és lebonyolítását, csapatfelkészítést és készségfejlesztést is.

A maga nemében egyedülálló készségfejlesztő tanfolyamaink gondoskodnak róla, hogy a csapatnak meglegyenek a szükséges képességei, amelyek biztosítják a projekt sikeres lebonyolítását. Ezeken a tréningeken kaphatnak téma-specifikus tanácsot, fontos információt és megtervezhetik a stratégiát; valamint begyakorolhatják a tárgyalási szerepeket is.

A csapat tagjaként

Maga mellett tudhatja a Scotwork tekintélyes tárgyalási készségeit és a tárgyról szerzett tapasztalatait, amikor jelentős kihívásokkal vagy bonyolult változásokkal áll szemben.

A Scotwork konzultánsként fog csatlakozni csapatához egy rövid- vagy hosszú távú megbízásra. Tárgyalási konzultánsaink önnel együtt azon fognak dolgozni, hogy teljesen megértsék a problémát. Aztán felkészülünk, megtervezzük és segítünk a tárgyalásokban minden szinten, hogy feloldjuk az ellentéteket és segítsünk a vállalati célokkal összhangban levő eredmények elérésében.

Coaching

Lehet, hogy vállalata hasznát látná egyszemélyes coach-nak, aki a rangidős egyéneket a legjobb teljesítményükre ösztönözné és egy személyre szabott programmal segítene nekik a legtöbbet kihozni egyéni erősségeikből. A Scotwork ebben is tartósan közreműködhet.

Főpróba

Néha, mielőtt egy kulcsfontosságú tárgyalás megtörténik, hasznos gyakorolni hogyan bánjunk az esetleg felmerülő kérdésekkel, problémákkal és kihívásokkal.

A másik oldal szerepét alakítva a próbatárgyalások alatt, tapasztalt konzultánsaink segítenek az ön csapatainak a leghasznosabb stratégiák és technikák felismerésében, amelyeket az igazi tárgyalásokon használhatnak. Ügyfeleink szerint ez nagyobb önbizalmat és magabiztosságot, az irányítás lehetőségét és előnyt jelent nekik a bonyolult szituációkban.

Stratégiai fejlesztés

A Scotwork segít önnek, hogy teljes mértékben értse és értékelje a különbségeket a különféle stratégiai választási lehetőségek között, amivel szembekerül. Abban is segítünk, hogy teljesen megértse, hogyan lehet rugalmas, miközben szem előtt tartja a fő célokat is. Együtt kialakítjuk és modellezzük a lehetséges kimeneteleket, amelyek segítik a tárgyalás folyamatában, hogy elérje, amit szeretne, még nagyon bonyolult kereskedelmi szituációkban is.