Tárgyalás bizonytalan
időkben e-könyv

A közelmúltban példátlan zavarokat éltünk át: az Egyesült Királyság parlamentjének lebénulása a Brexit következményeként, olyan súllyal rendelkező intézményellenes tiltakozó csoportok felbukkanása, mint az XR (klímavédelmi csoport) vagy a francia “sárga mellényesek”, az éghajlatváltozás valóssá válása az ausztrál tűzvésszel, Putyin Oroszországának, mint a Közel-Kelet domináns szereplőjének feléledése, és most a koronavírus és az általa okozott Covid-19 betegség elsöprő és látszólag megállíthatatlan ereje. A katasztrófák sorozatának történései a megszokott bizonytalansági cikluson is túlmutatnak, és átvezetnek minket a hiperbizonytalanság új korszakába.

A hiperbizonytalanság eredménye, hogy már nem tudjuk hogyan tervezzünk és viselkedjünk, amikor tárgyalunk, mert a régi szabályok már nem működnek.

Ebben az e-könyvben összegyűjtöttük azokat a tárgyalással kapcsolatos tanácsokat, melyek ebben a bizonytalan helyzetekben hasznosíthatók.

A Scotwork Tárgyalásikészség-fejlesztő Tréning előnye

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

Legutolsó blogunk:

Az új frontvonal – tárgyalások otthon

Szeretek otthon lenni a családommal. Na de EGÉSZ nap és MINDENNAP? A tréningen nem győzzük elégszer emlékeztetni a tárgyalókat arra, hogy milyen fontos kérdezni, és talán még fontosabb meghallani a válaszokat! A hallgatás igazából az egyik legfontosabb készség a tárgyalók eszköztárában...

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com
Kövessen minket!
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020