A TÁRGYALÁS ALAPJAI

Alapvetően más, mint a készségfejlsztő tréningünk. A cél, hogy megismertessük a tárgyalási foyamat alapjait, megértessük, hogy mi a különbség a tárgyalás és az eladás között. Megbeszéljük, hogy mi a jó felkészülés lényege, hogyan kezeljünk panaszokat, hogyan tegyünk ajánlatot és hogyan tudunk jó megállapodást kötni úgy, hogy nemcsak adunk, hanem cserélünk. A tárgyalás alapjai tréning azoknak nyújt segítséget, akik, tárgyaló csapatokat támogatnak, és szeretnének közös nyelvet beszélni azokkal, akik a Scotwork készségfejlesztő tréninget már elvégezték.

"A Scotworkről nagyon sokat hallottam már a tréninget megelőzően kollégáimtól: "A Scotwork nagyon jó!" "A Scotwork az egyetlen igazán hasznos tréning" vagy "Ne jelentkezz semmire csak a Scotworkre!"

Ekkor még nem értettem, hogy mitől lehet más ez a tréning, ezért részvételem fő célját az alábbiakban jelöltem meg: "Igazolni vagy megdönteni a Scotwork misztikumot!".

A misztikum nem dőlt meg, hanem szertefoszlott. A tréning valós, hatékony és mindennél relevánsabb segítség a tárgyalásaim során.

Külön köszönöm a Scotwork csapatnak az odaadó előadásmódot."

Balogh Máté
National Key Account Manage, Coca Cola

The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

The Benefits of Scotwork Negotiation Skills Training

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

CÉGES TRÉNING

A cégek tréningek az Ön cége igényeire szabottak. Kizárólagos tanítási módszereket és környzetet tapasztalhat meg előre egyeztetett tartalommal maximálisan és pontosan az igényeire alakítva. Foglaljon maximum 12 fő részére céges tanfolyamot.

Legutolsó blogunk:

Kellenek-e tárgyalók, ha vannak leszabályozott folyamatok?

Az utóbbi évek üzleti jellemzője az emberek eltávolítása az értékesítés és beszerzés közötti interakcióból. A hagyományos személyes találkozók helyszínei az RFI-k, az RFP-k és az E-aukciók lettek. Egyes vállalatok kifejezetten akadályozzák a beszerzési szükséglettel bíró részlegeik és a potenciális beszállítóik közvetlen kommunikációját...

Legutolsó tweet:

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com
Kövessen minket!
cpd.png
voty2016_sign_gold.png