ISMERTETŐ ANYAGOK

Igényeljen segítséget tapasztalt kézből! Tanuljon néhány rázós tárgyalási esetből az esettanulmányainkban leírtakból. Tudjon meg többet a Scotwork tárgyalásikészség-fejlesztésről kiadványainkból. Olvasson bele tippjeinkbe, hogy sikeresebb tárgyaló legyen!

Ha szeretne tőlünk tárgyalásokkal kapcsolatos tapasztalatokat, ötleteket kapni, adja meg e-mail címét alább!

Adatainak védelmét tiszteletben tartjuk. Adatvédelmi Szabályzatunkkal kapcsolatban bővebben tájékozódhat holnapunkon.

TÁRGYALÁS eKÖNYV

Uncertain_PNG.png

Tárgyalás bizonytalan időkben

Az elmúlt 18 hónapban példátlan zavarokat éltünk meg: Donald Trump előretörése, a Brexit népszavazás következménye, terrorista támadás számának és áldozatainak növekedése. Ezek az eseménysorozatok a bizonytalanságból a hiperbizonytalanságba taszítottak bennünket, ami befagyott lelkiállapothoz vezet, akadályozva a normál, megszokott viselkedésünket. Ez az e-könyv néhány stratégiai, taktikai és készségekre vonatkozó ötletet tartalmaz arra, hogy hogyan tárgyaljunk sikeresebben a hiperbizonytalan időszakban.

179255.jpg

Tárgyalási készségek nemzetközi felmérés eredményeinek összesítése

A Scotwork tárgyalási készségekre irányuló globális felmérése a világ legátfogóbb betekintését nyújtja azokról a készségekről és taktikákról, melyeket az üzleti életben használnak a tárgyalók. A válaszadók között a csúcsvezetőktől kezdve az értékesítési igazgatókig, beszerzési vezetőktől a kategória-beszerzőkig mindenki megtalálható.

Sharpen_PNG.png

Csiszolja a tudását! – Tárgyalási készség tippek

Ez az e-könyv összegyűjti a sikeres tárgyalók legjobb 10 készségét, egyszerű, gyakorlatias és érthető tanácsok formájában. (Angol nyelvű írás)

Power_PNG.png

Az Ön ereje

Az önuralom a tárgyalók egyik legerősebb tőkéje. Tárgyalóként hajlamosak vagyunk az elfogultságra. Ezeket „kapuknak” hívjuk, melyek torzíthatják a döntéseinket, csökkenthetik a kreativitásunkat, és szűkíthetik a lehetőségeinket. Ebből az e-könyvből a tárgyalók megtudhatják, mik az ő saját „kapuik”, hogyan szabadulhatnak meg tőlük, és újonnan kialakított önuralmuk segítségével hogyan tudnak sikeres üzletet kötni, és stratégiai kapcsolatokat építeni. (Angol nyelvű írás)

Dirty1_PNG.png

A tárgyalások piszkos trükkjei

A piszkos trükkök elveszik Öntől az irányítás lehetőségét, és védekező helyzetbe hozzák. Ezáltal könnyen erőtlen tárgyalóvá válhat. 100 000 órányi tárgyalás megfigyelése alapján a Scotwork összegyűjtötte ebben az e-könyvben a 10 legpiszkosabb trükköt. (Angol nyelvű írás)

Dirty2_PNG.png

A tárgyalások piszkos trükkjei – 2. rész

A piszkos trükkök elveszik az irányítás lehetőségét. Védekező helyzetbe hoznak, ezért gyorsan erőtlen tárgyalóvá tehetik. A tárgyalók tárgyalásainak 100 000 órányi megfigyelésére alapozva összegyűjtöttük a 10 leginkább alkalmazott trükköt ebben az e-könyvben. „A tárgyalások piszkos trükkjei és Hogyan vegyük észre ezeket – 2. rész” c. kiadványok nélkülözhetetlen olvasmányok, hogy segítsenek észrevenni és semlegesíteni a világ legalattomosabb tárgyalási taktikáit. (Angol nyelvű írás)

ebook1.png

Az igazi üzlet

Itt olvashat hétköznapi kérdésekről, általunk fontosnak tartott gondolatokról, és olyan dolgokról, melyekből véleményünk szerint tárgyalóként profitálhat. (Angol nyelvű írás)

Understanding_PNG.png

Legyünk tisztában a tárgyalási erőnkkel!

Az erő kritikus tényező minden tárgyaláson. Tartsa ellenőrzés alatt az erőviszonyokat, hogy képes legyen saját előnyére fordítani bármely tárgyalását, és el tudja érni a legjobb megállapodást. Ez az e-könyv betekintést nyújt a tárgyalási erőviszonyok kezeléséhez szükséges legfontosabb készségekbe. (Angol nyelvű írás)

Truth_PNG2.png

Az igazság a hazugságról

Ez az e-könyv minden tárgyalónak betekintést nyújt a hazugság természetébe, okaiba és tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan tudja kiiktatni azokat a tárgyalásokból, és ezáltal bizalmat építeni. (Angol nyelvű írás)

negotiating-begins-web-PNG.png

A tárgyalás otthon kezdődik

Ahhoz, hogy túl legyünk ezen a krízisen, mindannyiunknak össze kell fogni. Ebben az új helyzetben és ilyen nagy nyomás alatt hogyan maradhat az otthonunk mégis konfliktusmentes? Az egy fedél alatt élők hogyan tudják elérni azt, amit szeretnének anélkül, hogy kitépnék egymás haját és polgárháborús helyzet állna elő. A válasz erre egy sor tárgyalási készség használata és alkalmazása lehet. Ebben az e-könyvben megosztunk hét olyan tárgyalási technikát, melyek segítenek a karanténba zárt feleknek elviselhetőbbé tenni az összezártságot.

A 7 tárgyalási főbűn a Felkészülésnél

Stephen White - Elnök, Scotwork

Good Negotiators are Curious

Stephen White - Chairman, Scotwork

Legutolsó blogunk:

Szavak és tettek

Nem érzem magam túl jól, amikor ezeket a sorokat írom. Egyike vagyok annak a 300 ezer embernek, akik az Egyesült Királyságban tegnap megkapták a COVID vakcinát, és jelenleg annak enyhe mellékhatásait érzik magukon, de nem bánom. Hálás vagyok, hogy kormányunk már hónapokkal ezelőtt előrelátó volt, és felállított egy oltási munkacsoportot, aminek a vezetését gyógyszeriparban tapasztalt, kockázati tőkebefektető szakértőkre bízta. Akkor ellenzéki politikusok és sokan mások se tartották jónak, hogy nem az EU-val közösen, hanem önállóan intéztük a vakcinák beszerzését, mert biztosra vették, hogy ezzel csak veszíthetünk...

FAR Nyt.sz.: B/2020/002658

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com