SCOTWORK HONLAP HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI

Üdvözöljük a honlapunkon!  Amennyiben a továbbiakban folytatja a honlap böngészését, úgy elfogadja az alábbi feltételeket, melyek az adatvédelmi szabályzattal együttesen szabályozzák a Scotwork és az ön viszonyát a honlapunkkal kapcsolatban. Amennyiben nem ért egyet ennek a szabályzatnak valamelyik pontjával, úgy ne folytassa a honlapunk böngészését!

A Scotwork vagy  "minket" vagy "mi" kifejezés a honlap tulajdonosára vonatkozik,  amely regisztrált címe a 7 Fortrose Street, Glasgow G11 5NU, United Kingdom. Az "ön" kifejezés pedig a felhasználóra illetve a látogatóra vonatkozik.

 

A honlap látogatása az alábbi szabályok szerint lehetséges:

  • A honlapon az ön személyes használatára szolgáló általános információk találhatók. A tartalmat külön értesítés nélkül változtathatjuk.
  • A honlap böngésző preferenciáit néző cookie-kat használ. A cookiek használatáról bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashat.
  • Sem mi sem bármely harmadik fél nem vállal felelősséget a honlap nem megfelelő működéséből, üzemzavarából vagy más hasonló okból esetlegesen eredő közvetlen vagy közvetett károkért, veszteségekért, költségekért, valamint a honlap tartalmával, valamint az ott illetve azon keresztül elérhető adattal és egyéb információval kapcsolatban, ideértve, de nem kizárólagosan azok pontosságát, időszerűségét, teljességét, érvényességét, valamely célra való alkalmasságát, megbízhatóságát, megalapozottságát illetően sem.
  • A honlapon található információkat ön csak személyes felelősségére használhatja fel. Minket felelősségre vonni nem lehet. Szintén saját felelősség, hogy az itt említett termékek, szolgáltatások és információk megfelelnek-e az ön által támasztott követelményeknek.
  • A honlapon saját tulajdonú vagy mások által számunkra használatra engedélyezett anyagok találhatók. Ezek az anyagok tartalmazzák, de nem korlátozhatók kizárólag olyanokra, mint pl. a kinézet, dizájn, grafikai tartalom.  Másolás szigorúan tilos! Bárminemű reprodukció a jogvédelmi  szabályzat szerint történhet, mely elengedhetetlen része ennek a látogatási szabályzatnak.
  • Minden olyan márkajelzés mely nem a mi tulajdonunk, vagy  nem szereztük meg a felhasználási engedélyt  feltüntetésre kerül a honlapon.
  • A honlap jogosulatlan felhasználása  jogi-illetve büntetőeljárást vonhat maga után.
  • Az Ön kényelme, valamint a honlap használhatóságának javítása érdekében esetenként külső felek által biztosított tartalmakra mutató hivatkozásokat teszünk elérhetővé, melyek tartalmára ráhatásunk nincsen. Ezen honlapokon elérhető tartalmakért felelősséget sem vállalunk.
  • A honlap látogatása, használata, és bármi ebből adódó vita rendezése a hatályos magyar törvények szerint lehetséges.