TUDÁSÁTADÁS, KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE

Coaching

Tárgyalási

Készségek (CNS)

 

A Coaching Tárgyalási Készségek tréning a cégen belüli belső trénerek számára biztosít olyan készségeket, tudást és eszközöket, melyekkel a tárgyaló kollégáikat csúcsformában tarthatják. Egy inspiráló, gyakorlatias képzés során sajátítják el, hogyan tudják értékelni, fejleszteni és javítani a tárgyalók teljesítményét.

 

A Coaching Tárgyalási Készségek tréning a cégen belüli belső trénerek számára biztosít olyan készségeket, tudást és eszközöket, melyekkel a tárgyaló kollégáikat csúcsformában tarthatják. Egy inspiráló, gyakorlatias képzés során sajátítják el, hogyan tudják értékelni, fejleszteni és javítani a tárgyalók teljesítményét.

 

Kinek ajánljuk?

 

A Scotwork Coaching Tárgyalási Készségek tanfolyamot a munkatársak fejlesztéséért felelős vezetők, vállalati trénerek részére állítottuk össze. A részvétel feltétele a Scotwork Tárgyalásikészség-fejlesztő (ANS) tréning előzetes elvégzése.


“Minden kollégám, aki tárgyalni szokott, elvégezte a Tárgyalásikészség-fejlesztő tréninget, de közülük néhányat szerettem volna további szintre fejleszteni azért, hogy profi tárgyalási coachokká váljanak.”

Global Marketing Director

 

Miről szól?

 

A TÁRGYALÁSI VISELKEDÉSMÓDOK MEGFIGYELÉSE

Hogyan értékelje a tárgyalók teljesítményét, és hogyan mutasson rá az erősségeikre és gyengeségeikre

 

A TÁRGYALÓ CSAPATOK TÁMOGATÁSA

Hogyan tudja javítani a tárgyalások kimenetelét azzal, hogy kollégáit a tárgyalás folyamatának minden fázisában támogatja

 

COACHING A TÁRGYALÓKNAK

Képzett belső coachok tudják folyamatosan mentorálni kollégáit

 

“A Scotwork elsőosztályú tárgyalási tréning programot nyújtott cégünknek, a Financial Timesnek. Nagyra értékeljük azt a tudást, minőséget és megközelítést, mellyel a mi üzleti igényeinkre szabták a tréninget.”

 

Ellis Croft, Global Commercial Academy Lead - Financial Times

Bővebb információ a képzésről

INSPIRÁLÓ ÉS MEGTÉRÜLŐ

Cégének igényeire szabva, a Coaching tárgyalási készségek tanfolyam megtanítja, hogyan frissítse fel készségeit, motiválja belső trénereit és építsen ki erős tárgyalási kultúrát a vállalatánál. Megtanulhatja, hogy kompetencia-mátrixunk segítségével hogyan tudja mérni és értékelni az egyéni képességeket, és erre alapozva fejleszteni a teljesítményt egyedülálló módszereink alkalmazásával. Mindehhez egy olyan innovatív tanulási környezetet hozunk létre, amely inspiráló, gyakorlatias és szórakoztató.

GYAKORLATIAS MEGKÖZELÍTÉS

A kétnapos tanfolyam gyakorlatias elemek és előadások változatos keveréke.

A résztvevők videóra rögzített tárgyalásokat figyelnek meg, tárgyaló coachként értékelhetik, melyre trénereinktől kapnak tanácsokat és útmutatást.

SZAKÉRTŐ TRÉNEREK

Minden képzésünket két gyakorlott, szakértő Scotwork tréner vezeti, akik sok évnyi tárgyalási tapasztalattal rendelkeznek. Azonnal alkalmazható visszajelzést adnak, és hasznos tippekkel, tanácsokkal látják el a résztvevőket. A tréner résztvevő arány 1:4, így minden résztvevő garantált figyelemben részesül.  

Képzés előtt és után

Minden Coaching Tárgyalási Készségek tanfolyamon résztvevő szakmai tanácsokban és támogatásban részesül a tréning előtt és után:

 

TÁRGYALÓI PROFIL A TRÉNING ELŐTT

A személyes tárgyalói profil kitöltése rávilágít arra, hogy a hallgatók mennyire tárgyalnak magabiztosan a tréning előtt, hol vannak az erősségeik és gyengeségeik, és mely területekre kell nagyobb figyelmet fordítaniuk a tréningen, illetve azután a személyes fejlődési terv kialakításában.

CÉGES TÁRGYALÁSI-KÉSZSÉG-FELMÉRÉS

A képzés előtt ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy töltessenek ki egy online kérdőívet azokkal a munkatársakkal a cégen belül, akik rendszeresen tárgyalnak. Így betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a cég tárgyalási kultúrája. A felmérés eredményének és az ügyfél igényeinek figyelembevételével úgy alakítjuk a tréninget, hogy az elvárásokat mind céges, mind egyéni szinten teljesíthessük.

TANFOLYAMOT KÖVETŐ TÁMOGATÁS

A tanfolyamot követően a hallgatók személyes fejlődési tervük alapján tudják nyomon követni fejlődésüket. Hozzáférést kapnak a Scotwork Alumni online felülethez, annak tartalmához, az alkalmazások és eszközök használatához, melyek segítséget nyújtanak a jövőbeni tárgyalásaikhoz. Az online felkészülési eszköz elengedhetetlen a tárgyalás megtervezéséhez, a Scotwork alkalmazás pedig hasznos tippeket és technikákat tartalmaz.

Hogyan tárgyalnak a cégénél másokhoz képest?

Az önök által használt tárgyalási készségek vajon hogyan viszonyulnak iparági versenytársaihoz nemzetközi szinten? Megtudhatja a céges tárgyalásikészség-felmérésből!

 

Man Glasses Small Min 2

Irodáink a világban

Globális megoldást keres?