FINOMÍTSA ÉS CSISZOLJA TOVÁBB KÉSZSÉGEIT

Tárgyalásikészség-fejlesztés 2

 

Tárgyalásikészség-fejlesztő 2. tréningünk (ANS2) egy olyan haladó program, ami gyakorlott tárgyalók számára ajánlott. A Tárgyalásikészség-fejlesztő (ANS) képzésünkhöz hasonlóan, három gyakorlatias esetjáték tárgyalását tartalmazza, video visszajátszással, online eszközök alkalmazásával és tapasztalt trénereink hasznos tanácsaival. Az ANS2 tanfolyam a tárgyalásikészség-fejlesztést egy következő szintre helyezi, felturbózza a tudást, a magabiztosságot és a készségeket egy sokkal magasabb szinten alkalmazza.

 

Tárgyalásikészség-fejlesztő 2. tréningünk (ANS2) egy olyan haladó program, ami gyakorlott tárgyalók számára ajánlott. A Tárgyalásikészség-fejlesztő (ANS) képzésünkhöz hasonlóan, három gyakorlatias esetjáték tárgyalását tartalmazza, video visszajátszással, online eszközök alkalmazásával és tapasztalt trénereink hasznos tanácsaival. Az ANS2 tanfolyam a tárgyalásikészség-fejlesztést egy következő szintre helyezi, felturbózza a tudást, a magabiztosságot és a készségeket egy sokkal magasabb szinten alkalmazza.

 

Kinek ajánljuk?

 

Az ANS2 tanfolyamon azok vehetnek részt, akik már elvégezték a Scotwork tárgyalásikészség-fejlesztőt (ANS), és szeretnék felfrissíteni és elmélyíteni tudásukat. Hasznos minden ügyfélkezeléssel kapcsolatos munkakörben, pl.: értékesítési vezető, ügyfélkapcsolati vezető, beszerző, regionális, országos értékesítési igazgató stb...


“Három évvel a Tárgyalásikészség-fejlesztő tréning elvégzését követően az ANS2 képzés egy még magasabb szintre hozta a tudásomat.”

Store Operations Director

 

Miről szól?

 

FORMÁBAN MARADNI

Az alapos felkészülés és kreatív gondolkodás könnyebbé teszi az irányítást, és több lehetőség előtt nyit utat

 

AZ ENGEDMÉNYEK KEZELÉSE

Szükségtelenül vagy bármi ellenérték megszerzése nélkül sosem szabad engedményt tenni

 

NEHÉZ EMBEREK KEZELÉSE

Tanulja meg, hogyan tartsa meg az irányítást akkor is, ha a legnehezebb emberekkel és viselkedési mintákkal szembesül

 

A MAGABIZTOSSÁG NÖVELÉSE

A jó teljesítmény érdekében minden tárgyalónak meg kell tanulnia, hogyan maradjon magabiztos nyomás alatt

 

“A kevés elmélet és a sok gyakorlat, valamint a trénerek profi teljesítménye garantálta azt, hogy egy percig sem unatkoztam a tréningen. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel, igazán csak ajánlani tudom.”

 

Bjarne Cronfeld, Global Project Management Training - GEA Process Engineering

Bővebb információ a képzésről

INSPIRÁLÓ ÉS MEGTÉRÜLŐ

Cégének igényeire szabva az ANS2 képzés megtanítja munkatársainak azt, hogyan tárgyaljanak professzionálisan, etikusan és sikeresen, miképpen irányítsák a tárgyalási folyamatot, hogyan kezeljék magabiztosan a potenciális veszélyeket, miként váljanak kezdeményezővé és hogyan alkalmazzák kreatívan a technikákat. Mindezek együttesen teszik majd lehetővé, hogy a legjobb megállapodásokat érjék el. Mindehhez egy olyan innovatív tanulási környezetet hozunk létre, amely inspiráló, gyakorlatias és szórakoztató

GYAKORLATIAS MEGKÖZELÍTÉS

Az ANS2 képzés gyakorlati megközelítést alkalmaz a készségfejlesztésben. Az idő 80%-át esetjátékok tárgyalására fordítjuk és csak 20%-át előadásokra. Minden esetjáték egy-egy tipikus konfliktushelyzetet modellez. Hallgatóink különböző tárgyalási technikák alkalmazásával csapatokban dolgoznak. A képzés kétnapos, minden félnap egy rövid előadással kezdődik, majd ezt követi a felkészülés, a tárgyalás és végezetül annak kiértékelése.

SZAKÉRTŐ TRÉNEREK

Az ANS2 tréninget két gyakorlott, szakértő Scotwork tréner vezeti, akik sok évnyi tárgyalási tapasztalattal rendelkeznek. Azonnal alkalmazható visszajelzést adnak, és hasznos tippekkel, tanácsokkal látják el a résztvevőket. A tréner résztvevő arány 1:6, így minden résztvevő garantált figyelemben részesül.

Képzés előtt és után

Az ANS2 sokkal több mint egy kétnapos készségfejlesztő képzés. Magába foglal egy tréning előtti személyes tárgyalói profilt és folyamatos támogatást minden résztvevő számára a programot követően.

 

TÁRGYALÓI PROFIL A TRÉNING ELŐTT

A személyes tárgyalói profil kitöltése rávilágít arra, hogy a hallgatók mennyire tárgyalnak magabiztosan a tréning előtt, hol vannak az erősségeik és gyengeségeik, és mely területekre kell nagyobb figyelmet fordítaniuk a tréningen, illetve azután a személyes fejlődési terv kialakításában.

CÉGES TÁRGYALÁSI-KÉSZSÉG-FELMÉRÉS

A képzés előtt ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy töltessenek ki egy online kérdőívet azokkal a munkatársakkal a cégen belül, akik rendszeresen tárgyalnak. Így betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a cég tárgyalási kultúrája. A felmérés eredményének és az ügyfél igényeinek figyelembevételével úgy alakítjuk a tréninget, hogy az elvárásokat mind céges, mind egyéni szinten teljesíthessük.

TRÉNING UTÁNI TÁMOGATÁS

Az ANS 2 tanfolyamot követően a hallgatók személyes fejlődési tervük segítségével folytatják készségeik irányított fejlesztését. A Scotwork online felülete hasznos tartalmakat. alkalmazásokat és eszközöket biztosít, hogy segítse a jövőbeni tárgyalásokat. Digitális felkészülési felületünk felbecsülhetetlen a tárgyalásokat megelőző felkészülésnél, míg a Scotwork alkalmazás hasznos megállapításokat, tippeket és technikákat biztosít.

Hogyan tárgyalnak a cégénél másokhoz képest?

Az önök által használt tárgyalási készségek vajon hogyan viszonyulnak iparági versenytársaihoz nemzetközi szinten? Megtudhatja a céges tárgyalásikészség-felmérésből!

 

Man Glasses Small Min 2

Irodáink a világban

Globális megoldást keres?