TERVEZZEN ÉS KÉSZÍTSE FEL CSAPATÁT!

Tárgyalás Felsőfokon

 

A Tárgyalás Felsőfokon programot úgy alakítjuk ki, hogy az megfeleljen a menedzsment igényeinek. A tapasztaltabb tárgyalóknak olyan készségeket ad, melyekkel komplex, többoldalú tárgyalásokat tudnak sikeresen lebonyolítani. A Scotwork Tárgyalásikészség-fejlesztő képzésen elsajátított elvekkel összhangban, a Tárgyalás Felsőfokon megtanítja, hogyan készítse fel, menedzselje, kérje számon csapatát, hogyan értelmezze a másik fél cselekedeteit, és miképpen alapozza meg a stratégiai döntéseket.

 

A Tárgyalás Felsőfokon programot úgy alakítjuk ki, hogy az megfeleljen a menedzsment igényeinek. A tapasztaltabb tárgyalóknak olyan készségeket ad, melyekkel komplex, többoldalú tárgyalásokat tudnak sikeresen lebonyolítani. A Scotwork Tárgyalásikészség-fejlesztő képzésen elsajátított elvekkel összhangban, a Tárgyalás Felsőfokon megtanítja, hogyan készítse fel, menedzselje, kérje számon csapatát, hogyan értelmezze a másik fél cselekedeteit, és miképpen alapozza meg a stratégiai döntéseket.

 

Kinek ajánljuk?

 

A Tárgyalás Felsőfokon programot azoknak ajánljuk, akik rangidős tárgyalók, illetve akik tárgyalócsapatok vezetéséért felelősek.


“2 évvel ezelőtt végeztem el a Tárgyalásikészség-fejlesztő tréninget, de azután segítségre volt szükségem, hogy meghatározzam a stratégiai céljaimat és menedzselni tudjam a tárgyalócsapatomat.”

National Account Director

 

Miről szól?

 

CSAPATMUNKAKÉNT FELFOGNI A TÁRGYALÁST

Hogyan lehet a tranzakciós tárgyalásokat egységes megközelítéssel kezelni a tárgyaló csapaton belül

 

A TÁRGYALÁSOK STRATÉGIAI IRÁNYÍTÁSA

Hogyan lehet összehangolni a tárgyalásokat a szélesebb körű üzleti stratégiával és célokkal

 

“A Scotwork egy sokak által ajánlott és profi szervezet, mellyel könnyű és szórakoztató együtt dolgozni. Az pedig, hogy elérhetőek a képzései nemzetközi szinten, megoldást adott arra az igényünkre, hogy egységes tudást biztosítsunk világszerte minden irodánknak. A Scotwork tananyag alapján kialakítottunk egy egységes megközelítést, amelyet mindenki használ a cégen belül.”

 

Anthony Groves, Global Commercial Director - Dentsu Aegis Network

 

Keressen minket, hogy igényeire szabva tudjuk összeállítani a programot

INSPIRÁLÓ ÉS MEGTÉRÜLŐ

A Tárgyalás Felsőfokon program a tárgyalóasztalon túl, egy szélesebb üzleti kontextusba helyezi a készségfejlesztést. Megtanítja, hogyan értheti meg a vevői és eladói viselkedést, miképp győzhet le bonyolult problémákat, hogyan választhatja ki a legjobb stratégiát, és milyen módon motiválhatja tárgyalócsapatát. Szakértő trénereink részletes egyéni coachingot biztosítanak és a képzést a jelenlegi tárgyalási kihívásaihoz igazítják. A Tárgyalásikészség-fejlesztő tréninghez hasonlóan a menetrend feszített, gyakorlatorientált, ugyanakkor inspiráló és szórakoztató is.

GYAKORLATIAS MEGKÖZELÍTÉS

A stratégiai képzésünk ötvözi az előadást az esetjáték gyakorlatokkal, és így igyekszik feltárni, hogyan lehet leküzdeni a tipikus stratégiai akadályokat. A résztvevők megismerkednek az ún. PODEL elemzési eszközzel, amely segíti őket a döntéshozásban. A képzés háromnapos, minden félnap egy rövid előadással kezdődik, majd ezt követi a felkészülés, a tárgyalás és végezetül annak kiértékelése.

SZAKÉRTŐ TRÉNEREK

A programot két gyakorlott, szakértő Scotwork tréner vezeti, akik sokévnyi tárgyalási tapasztalattal rendelkeznek. Azonnal alkalmazható visszajelzést adnak, és hasznos tippekkel, tanácsokkal látják el a résztvevőket. A tréner résztvevő arány 1:6, így minden résztvevő garantált figyelemben részesül.

Képzés előtt és után

Minden résztvevő szakértői segítséget kap a program előtt és után

 

TÁRGYALÓI PROFIL A TRÉNING ELŐTT

A személyes tárgyalói profil kitöltése rávilágít arra, hogy a hallgatók mennyire tárgyalnak magabiztosan a tréning előtt, hol vannak az erősségeik és gyengeségeik, és mely területekre kell nagyobb figyelmet fordítaniuk a tréningen, illetve azután a személyes fejlődési terv kialakításában.

CÉGES TÁRGYALÁSI-KÉSZSÉG-FELMÉRÉS

A képzés előtt ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy töltessenek ki egy online kérdőívet azokkal a munkatársakkal a cégen belül, akik rendszeresen tárgyalnak. Így betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a cég tárgyalási kultúrája. A felmérés eredményének és az ügyfél igényeinek figyelembevételével úgy alakítjuk a tréninget, hogy az elvárásokat mind céges, mind egyéni szinten teljesíthessük.

KÉPZÉS UTÁNI TÁMOGATÁS

A tanfolyamot követően a hallgatók személyes fejlődési tervük alapján továbbra is nyomon tudják követni tudják fejlődésüket. A Scotwork Alumni online felület tartalma, az alkalmazások és eszközök használata segítséget nyújtanak a jövőbeni stratégiai tárgyalásokhoz. Az online felkészülési eszköz elengedhetetlen a tárgyalás megtervezéséhez, a Scotwork alkalmazás pedig hasznos tippeket és technikákat tartalmaz.

Hogyan tárgyalnak a cégénél másokhoz képest?

Az önök által használt tárgyalási készségek vajon hogyan viszonyulnak iparági versenytársaihoz nemzetközi szinten? Megtudhatja a céges tárgyalásikészség-felmérésből!

 

Man Glasses Small Min 2

Irodáink a világban

Globális megoldást keres?