KEZDJE A TÁRGYALÁSIKÉSZSÉG-FEJLESZTÉST EZZEL!

Tárgyalásikészség-fejlesztés (ANS)

A tárgyalásikészség-fejlesztő (Advancing Negotiation Skills, ANS) tréningünkön évente több tízezer ember vesz részt világszerte. Bármilyen korosztályból, háttérrel és tárgyalói szinttel is rendelkezzenek résztvevőink, a tanfolyamon alkalmazott gyakorlatias feladatok, az online alkalmazás használata, a videóra felvett tárgyalások kiértékelése és szakértő trénereink rövid változatos előadásai felkészítik őket arra, hogy komoly tárgyalóvá váljanak.

A tárgyalásikészség-fejlesztő (Advancing Negotiation Skills, ANS) tréningünkön évente több tízezer ember vesz részt világszerte. Bármilyen korosztályból, háttérrel és tárgyalói szinttel is rendelkezzenek résztvevőink, a tanfolyamon alkalmazott gyakorlatias feladatok, az online alkalmazás használata, a videóra felvett tárgyalások kiértékelése és szakértő trénereink rövid változatos előadásai felkészítik őket arra, hogy komoly tárgyalóvá váljanak.

Kinek ajánljuk?

Mindazoknak, akik egy adott cégen, üzleti tevékenységen belül bármilyen szinten tárgyalnak, akár külső, akár belső partnerrel. Szinte minden területről képzünk embereket, legyen az értékesítés, kereskedelem, beszerzés, HR, felsővezetői kör vagy bármi egyéb.


“Nem telik el úgy nap, hogy ne használnám a tréningen tanultakat. Volt, amit már előtte is alkalmaztam, de most már strukturáltabb és tudatosabb vagyok. Ez a legjobb képzés, amin valaha részt vettem. Köszönöm nektek, másképp látom a világot azóta, mellesleg pedig a cégnek is spóroltam több mint 100.000 eurót a tréninget követő 90 napon belül”

BAS BANNINK

Sales Engineer, Cisco

Miről szól?

A TÁRGYALÁSI FOLYAMAT IRÁNYÍTÁSÁNAK MŰVÉSZETE

Az egyik legfontosabb alapkészség annak ismerete, hogy mikor és hogyan vegyük át az irányítást

 

FÓKUSZ A PRIORITÁSOKON

Felkészülési Eszköz alkalmazásunk használata leegyszerűsíti a célok és prioritások világos meghatározását

 

FOLYAMAT MEGÉRTÉSE

A tárgyalási folyamat nyolc lépésének ismerete segít eligazodni a megállapodáshoz vezető göröngyös úton

 

“24 szenior értékesítési vezetőnk vett részt a SodaStreamtől a Scotwork tárgyalásikészség-fejlesztő tréningen. A képzés nagyon professzionális volt. Mind a módszertan, mind a kapott tréning anyag kiváló minőségű, a trénerek pedig tapasztaltak, profik. A tréning minden pillanata hasznos volt, és sok gyakorlati eszközt biztosított a résztvevőknek. Összességében mindenki nagyon elégedett volt, és úgy érezte, hogy valódi értéket kapott. Biztos vagyok benne, hogy az tréning elvégzése nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a cég még sikeresebb legyen.”

 

Limor Samet, képzési és fejlesztési igazgató - SodaStream

 

Bővebb információ a képzésről

INSPIRÁLÓ ÉS MEGTÉRÜLŐ

Cégének igényeire szabva az ANS képzés megtanítja munkatársainak azt, hogyan tárgyaljanak professzionálisan, etikusan és sikeresen, miképpen irányítsák a tárgyalási folyamatot, hogyan kezeljék magabiztosan a potenciális veszélyeket, miként váljanak kezdeményezővé, és hogyan alkalmazzák kreatívan a technikákat. Mindezek együttesen teszik majd lehetővé, hogy a legjobb megállapodásokat érjék el. Mindehhez egy olyan innovatív tanulási környezetet hozunk létre, amely inspiráló, gyakorlatias és szórakoztató.

GYAKORLATIAS MEGKÖZELÍTÉS

Az ANS képzés gyakorlati megközelítést alkalmaz a készségfejlesztésben. Az idő 80%-át esetjátékok tárgyalására fordítjuk és csak 20%-át előadásokra. Minden esetjáték egy-egy tipikus konfliktushelyzetet modellez. Hallgatóink különböző tárgyalási technikák alkalmazásával csapatokban dolgoznak. A képzés háromnapos, minden félnap egy rövid előadással kezdődik, majd ezt követi a felkészülés, a tárgyalás és végezetül annak kiértékelése.

SZAKÉRTŐ TRÉNEREK

Az ANS tréninget két gyakorlott, szakértő Scotwork tréner vezeti, akik sok évnyi tárgyalási tapasztalattal rendelkeznek. Azonnal alkalmazható visszajelzést adnak, és hasznos tippekkel, tanácsokkal látják el a résztvevőket. A tréner résztvevő arány 1:6, így minden résztvevő garantált figyelemben részesül.

Képzés előtt és után

Az ANS több mint egy háromnapos tanfolyam. Sokak számára ez az első lépcsőfok egy életre szóló készségfejlesztéshez.

 

TÁRGYALÓI PROFIL A TRÉNING ELŐTT

A személyes tárgyalói profil kitöltése rávilágít arra, hogy a hallgatók mennyire tárgyalnak magabiztosan a tréning előtt, hol vannak az erősségeik és gyengeségeik, és mely területekre kell nagyobb figyelmet fordítaniuk a tréningen, illetve azután a személyes fejlődési terv kialakításában.

CÉGES TÁRGYALÁSI-KÉSZSÉG-FELMÉRÉS

A képzés előtt ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy töltessenek ki egy online kérdőívet azokkal a munkatársakkal a cégen belül, akik rendszeresen tárgyalnak. Így betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a cég tárgyalási kultúrája. A felmérés eredményének és az ügyfél igényeinek figyelembevételével úgy alakítjuk a tréninget, hogy az elvárásokat mind céges, mind egyéni szinten teljesíthessük.

TRÉNING UTÁNI TÁMOGATÁS

Az ANS tanfolyamot követően a hallgatók személyes fejlődési tervük alapján tudják nyomon követni fejlődésüket. Hozzáférést kapnak a Scotwork Alumni online felülethez, annak tartalmához, az alkalmazások és eszközök használatához, melyek segítséget nyújtanak a jövőbeni tárgyalásaikhoz. Az online felkészülési eszköz elengedhetetlen a tárgyalás megtervezéséhez, a Scotwork alkalmazás pedig hasznos tippeket és technikákat tartalmaz.

Hogyan tárgyalnak a cégénél másokhoz képest?

Az önök által használt tárgyalási készségek vajon hogyan viszonyulnak iparági versenytársaihoz nemzetközi szinten? Megtudhatja a céges tárgyalásikészség-felmérésből!

 

Man Glasses Small Min 2

Irodáink a világban

Globális megoldást keres?