IGAZI ÜZLET - AZ IGAZI KÜLÖNBSÉG!

Fejlessze tárgyalási ismereteit! Legyen profitorientáltabb! Építsen erősebb kapcsolatokat ügyfeleivel, szállítóival és munkatársaival! Egyedülálló, az eredményes üzlet megkötéséhez szükséges tárgyalási készségek fejlesztésével foglalkozó képzéseink segítik ebben. Kipróbált módszereket alkalmazunk, melyek valódi tárgyalások megfigyelésein és vizsgálatain alapulnak. Valós tárgyalási gyakorlatokkal segítjük az igazi üzlet megkötéséhez! Tapasztalt trénereink évtizedes, élő tárgyalási helyzetekben szerzett gyakorlataik tanulságait osztják meg önnel. Gyakorlati, azonnal alkalmazható technikákat és digitális eszköz lehetőséget osztunk meg önnel. Mérhető, valós változást hozunk önnek, 13.45 x ROI megtérülés már 12 héten belül. A Scotwork az igazi üzlet. Leljen igazi üzletre velünk!

megterules.png

Tudjuk, hogy képzésünk igazi változást hoz, mert ügyfeleink mondják. Tanfolyami résztvevőink 99%-a a visszajelzésben azt vallja, hogy a Scotwork jobb tárgyalóvá segítette. 98%-ban az Ő felettesük pedig azt, hogy a Scotwork tréning megérte, az átlag ROI (megtérülési mutató) 9.86 már három hónapon belül.

40-Years.png

40 év tárgyalásikészség-fejlesztés után is a fókusz változatlan. Eredményes készségeket adunk át hallgatóinknak, mellyel megváltoztatjuk életüket és vállalkozásaik jövőjét sikeresebbé tesszük.

digital-corner.png

DIGITÁLIS ESZKÖZÖK TÁRGYALÁSI TUDÁSA ELMÉLYÍTÉSÉHEZ

Végezze el tanfolyamunkat és váljon Scotwork Alumni közösségünk tagjává és legyen jogosult tudását segítő digitális eszközeink használatára:

  • Online felkészülés: felhasználóbarát lehetőség, megosztható és kiegészíthető kívánság- és engedménylista;

  • Tárgyalási tanácsok eszköztára: konkrét tanácsokkal szolgál az ön tárgyalási helyzeteire

  • Információs anyagok: tanfolyamainkon alkalmazott eszközeink válogatása, eKönyvek, videók és Scotwork blog írások.

Tájékozódjon új és folyamatosan fejlesztett digitális eszközeinkről, hogy csiszolja tudását.

"Kikristályosodott, erős tréning amely időtálló, magas szintű és a gyakorlat által sokszorosan visszaigazolt készséget nyújt a résztvevőknek."

Ujszászi János
In-Field Effectiveness Leader - Roche, CEMAI Region

Business Transformation

John McMillan - Chairman, Scotwork

FEJLŐDJÖN VELÜNK!

Szeretne bátrabb tárgyaló lenni és jobb üzletet kötni? Csatlakozzon valamelyik tárgyalási készségfejlesztő képzésünkhöz!

Tárgyalási készségfejlesztő tréningek

Javítania kell profitabilitásán, erősítenie kell üzleti kapcsolatrendszerét vagy növelné üzlete keresedelmi előnyeit? Beszéljen trénereinkkel!

Konzultáció

Legutolsó blogunk:

Szavak és tettek

Nem érzem magam túl jól, amikor ezeket a sorokat írom. Egyike vagyok annak a 300 ezer embernek, akik az Egyesült Királyságban tegnap megkapták a COVID vakcinát, és jelenleg annak enyhe mellékhatásait érzik magukon, de nem bánom. Hálás vagyok, hogy kormányunk már hónapokkal ezelőtt előrelátó volt, és felállított egy oltási munkacsoportot, aminek a vezetését gyógyszeriparban tapasztalt, kockázati tőkebefektető szakértőkre bízta. Akkor ellenzéki politikusok és sokan mások se tartották jónak, hogy nem az EU-val közösen, hanem önállóan intéztük a vakcinák beszerzését, mert biztosra vették, hogy ezzel csak veszíthetünk...

FAR Nyt.sz.: B/2020/002658

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com