LEGYEN A LEGJOBBAN TÁRGYALÓ VÁLLALKOZÁS!

Hogyan élesíti cége eszköztárát a tárgyalásokra? Hogyan jut a csúcsra a semmiből? Rendelkezésre áll a megfelelő csapat, stratégia és készségek a következő fontos üzleti szempontból kritikus helyzetre? Ki volt az igazi nyertes a legutóbbi tárgyalásából? A Scotwork tapasztalt tanácsadói kéz a kézben dolgoznak önnel ezek és más fontos kérdések megválaszolásában. Megosztják tapasztalataikat, alakítják stratégiáját és tovább fejlesztik készségeit, melyek a legjobb gyakorlati szintre emelik, és versenyképesebbé teszik.

KÉSZSÉGEK FELMÉRÉSE

Milyen hatékonyan tárgyalnak kollegái? Milyennek érzi iparágához képest tárgyalásaik eredményét, rosszabb, egyenlő, vagy jobb? Miben jók önök igazán, és van-e olyan, amiben elmaradnak? Ez az online felmérés segít mindezt kideríteni, visszajelzést ad a készségek tekintetében és maximalizálja a teljesítményt.

Tárgyalásikészségek online felmérés - átfogó, tényeken alapuló tömör válaszokkal az alábbi kérdésekre:

•    Tájékozódjon munkatársai tárgyalásokhoz történő hozzáállásáról és mindezek üzleti eredményekre történő hatásairól!
•    Csapatom mennyire eredményes tárgyaló?
•    Vannak közös témák, melyek megoldásra várnak?
•    Vannak kompetencia, készségbeli hiányosságok?
•    Készségszintű fejlesztésben melyek a legfontosabbak?
•    Hogyan viszonyítunk, végzünk összehasonlítást funkciók, diviziók, részlegek között?
•    Milyen fejlesztési célok eredményezik majd a legnagyobb megtérülést csapatomban?

 

A felmérés elvégzése 50 fontos tárgyalási viselkedésforma és stílus segítségével mutat az alábbiakra:

•    Lásson rá, munkatársai hogyan készülnek egy tárgyalásra
•    Tudja meg hogyan képviselik saját érdekeiket és hogyan veszik figyelembe mások igényeit a megegyezés érdekében
•    Értse meg, hogy a vállalat mennyire jogosítja fel munkatársait a megegyezés érdekében
•    Értékelje ki munkatársai véleményét arról, ahogy saját tárgyalásaik eredményét és mindezek hatásait az ügyfelekkel, beszállítókkal vagy munkatársakkal fenntartott kapcsolatokra vonatkozóan látják
•    Ismerje meg munkatársai tárgyalásokon tanúsított viselkedésének dinamikáját és azok elért eredményire gyakorolt hatásait

Tárgyalási teljesítményeinek maximalizálása

A felmérés összesítő jelentése a tárgyalás kilenc területére összpontosít és a kitöltők eredményeit száz különböző vállalat több ezer válaszadójának eredményeivel hasonlítja össze, a világ 23 különböző földrajzi területéről. Következtetéseket levonva és ajánlásokat megfogalmazva tesz javaslatot munkatársai tárgyalási készségeinek fejlesztésére. Kritikus betekintést ad a tanfolyam előtt és alatt egyaránt.

Mi a következő lépés?

Több, mint 40 év gyakorlati és oktatási tapasztalatával, a Scotwork beazonosítja a fejlesztendő területeket és azokra összpontosítva fejleszt, melyekről meggyőződése, hogy a tárgyalási készségek és az üzleti eredményesség területein előnyöket biztosítanak. A Scotwork tanácsadói, trénerei ezekre a fejlesztési igényekre összpontosítanak Önnel együtt!

Bővebb információért keressen minket!

FELKÉSZÍTÉS TÁRGYALÁSRA

Néhány tárgyalás bizony még a legjobbakon is kifog. Tapasztalt konzultánsaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek és sikerre vigyék tárgyalását. Tárgyalócsapata része vagyunk. Segítjük munkatársait 1:1 formában, elpróbáljuk a kidolgozott forgatókönyveket, kidolgozzuk az ajánlatokat és utat mutatunk a kezdéstől a végéig.

Get the winning edge

Whether you are negotiating a major contract, agreeing a global trade deal or entering into union-management dialogue, Scotwork gives your people competitive advantage. Our senior consultants apply deep commercial know-how and negotiation expertise to help you craft, practise and fine-tune your deal-making. They coach your negotiators, move hearts and minds, and transform your negotiation capability. So your business-critical deal becomes a great deal for you. To find out more contact our negotiation consultants now

Bővebb információért keressen minket!

A TÁRGYALÁS KIÉRTÉKELÉSE

A tárgyalás véget ért. A kedélyek lecsillapodtak. Eljött az idő az értékelésre, hogy szembesüljünk a valósággal. A legjobb lehetséges megállapodást kötötte? Talán túl sok engedményt adott? Több engedményt lehetett volna elérni? Megvizsgáljuk a megállapodáshoz alkalmazott erősségeket és fejlesztendőket. Legközelebb jobb eredményt érhet el!

Tegye vállalatát tárgyalásokra felkészült szervezetté!

Talán az eredmények megváltoztatásához már késő, de a tárgyaláson nyújtott és elért eredmények kiértékelésével és azok tanulságaival a következő alkalommal már sikeresebb lehet. A Scotwork független, szakértő megfigyelőként értékeli a tárgyalóteremben történteket. A tárgyalás folyamatának és kimenetelének lépésről lépésre történő elemzésével kiemeljük amik jól működtek és azokat is amelyek nem. Rávilágítunk az elmulasztott lehetőségekre és megmutatjuk azon apró változtatásokat is, melyekkel sokkal előnyösebb, erősebb megállapodást érhetett volna el. Pontosan meghatározzuk, hogyan kell felépíteni a tárgyalás menetét, a megközelítés, technika és készségek kiélezésével. Megadjuk munkatársainak mindazt a tudást és magabiztosságot, amivel jobb megállapodásokat érhetnek el. Tudjon meg többet és keresse tanácsadónkat!

 

 

Bővebb információért keressen minket!

Legutolsó blogunk:

Szavak és tettek

Nem érzem magam túl jól, amikor ezeket a sorokat írom. Egyike vagyok annak a 300 ezer embernek, akik az Egyesült Királyságban tegnap megkapták a COVID vakcinát, és jelenleg annak enyhe mellékhatásait érzik magukon, de nem bánom. Hálás vagyok, hogy kormányunk már hónapokkal ezelőtt előrelátó volt, és felállított egy oltási munkacsoportot, aminek a vezetését gyógyszeriparban tapasztalt, kockázati tőkebefektető szakértőkre bízta. Akkor ellenzéki politikusok és sokan mások se tartották jónak, hogy nem az EU-val közösen, hanem önállóan intéztük a vakcinák beszerzését, mert biztosra vették, hogy ezzel csak veszíthetünk...

FAR Nyt.sz.: B/2020/002658

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com