LEGYEN A LEGJOBBAN TÁRGYALÓ VÁLLALKOZÁS!

Hogyan élesíti cége eszköztárát a tárgyalásokra? Hogyan jut a csúcsra a semmiből? Rendelkezésre áll a megfelelő csapat, stratégia és készségek a következő fontos üzleti szempontból kritikus helyzetre? Ki volt az igazi nyertes a legutóbbi tárgyalásából? A Scotwork tapasztalt tanácsadói kéz a kézben dolgoznak önnel ezek és más fontos kérdések megválaszolásában. Megosztják tapasztalataikat, alakítják stratégiáját és tovább fejlesztik készségeit, melyek a legjobb gyakorlati szintre emelik, és versenyképesebbé teszik.

KÉSZSÉGEK FELMÉRÉSE

Milyen hatékonyan tárgyalnak kollegái? Milyennek érzi iparágához képest tárgyalásaik eredményét, rosszabb, egyenlő, vagy jobb? Miben jók önök igazán, és van-e olyan, amiben elmaradnak? Ez a felmérés segít mindezt kideríteni, visszajelzést ad a készségek tekintetében és maximalizálja a teljesítményt.

Teszteljék magukat!

Tudják meg, hogy kollégáik rendelkeznek-e azokkal az ismeretekkel, melyekkel az erős és sikeres tárgyalók rendelkeznek.

A 75 kérdésből álló Tárgyalási Készségfelmérő kérdőívünk, a kitöltő kollégák tárgyalásai szokásaival kapcsolatban megadott információk alapján egy részletes elemzést ad, melyekből a következőket tudhatják meg:

  • Milyen hatékonyan tárgyalnak?
  • Mik a közös problémák, amiket orvosolni kell?
  • Milyen kompetencia vagy tréning hiányosságok vannak?
  • Mik a készségszintű fejlesztési prioritások?
  • Mi a tárgyalásikészség-fejlesztő tréning lehetséges haszna?
  • Milyen szinten van az ön cége másokhoz képest?

Másokhoz képest hogy állnak?

Tárgyalási Készségfelmérő kérdőívünket nagyon sok cégnél töltötték már ki. Ezért mód van arra, hogy összehasonlítsuk cége tárgyalási képességeit más hasonló kaliberű vállaltok szintjével.

Hogyan állnak az összehasonlításban az ipari átlaghoz vagy a legjobban teljesítőkhöz képest?

Hol az Önök előnye és miben kell fejlődniük?

A legfontosabb, hogy tisztában legyenek azzal, hogy milyen készségek fejlesztésével és milyen startégiával lehetnek versenyképesebbek a piacon.

 

 

Bővebb információért keressen minket!

FELKÉSZÍTÉS TÁRGYALÁSRA

Néhány tárgyalás bizony még a legjobbakon is kifog. Tapasztalt konzultánsaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek és sikerre vigyék tárgyalását. Tárgyalócsapata része vagyunk. Segítjük munkatársait 1:1 formában, elpróbáljuk a kidolgozott forgatókönyveket, kidolgozzuk az ajánlatokat és utat mutatunk a kezdéstől a végéig.

Get the winning edge

Whether you are negotiating a major contract, agreeing a global trade deal or entering into union-management dialogue, Scotwork gives your people competitive advantage. Our senior consultants apply deep commercial know-how and negotiation expertise to help you craft, practise and fine-tune your deal-making. They coach your negotiators, move hearts and minds, and transform your negotiation capability. So your business-critical deal becomes a great deal for you. To find out more contact our negotiation consultants now

Bővebb információért keressen minket!

A TÁRGYALÁS KIÉRTÉKELÉSE

A tárgyalás véget ért. A kedélyek lecsillapodtak. Eljött az idő az értékelésre, hogy szembesüljünk a valósággal. A legjobb lehetséges megállapodást kötötte? Talán túl sok engedményt adott? Több engedményt lehetett volna elérni? Megvizsgáljuk a megállapodáshoz alkalmazott erősségeket és fejlesztendőket. Legközelebb jobb eredményt érhet el!

Tegye vállalatát tárgyalásokra felkészült szervezetté!

Talán az eredmények megváltoztatásához már késő, de a tárgyaláson nyújtott és elért eredmények kiértékelésével és azok tanulságaival a következő alkalommal már sikeresebb lehet. A Scotwork független, szakértő megfigyelőként értékeli a tárgyalóteremben történteket. A tárgyalás folyamatának és kimenetelének lépésről lépésre történő elemzésével kiemeljük amik jól működtek és azokat is amelyek nem. Rávilágítunk az elmulasztott lehetőségekre és megmutatjuk azon apró változtatásokat is, melyekkel sokkal előnyösebb, erősebb megállapodást érhetett volna el. Pontosan meghatározzuk, hogyan kell felépíteni a tárgyalás menetét, a megközelítés, technika és készségek kiélezésével. Megadjuk munkatársainak mindazt a tudást és magabiztosságot, amivel jobb megállapodásokat érhetnek el. Tudjon meg többet és keresse tanácsadónkat!

 

 

Bővebb információért keressen minket!

Legutolsó blogunk:

Érzelmeink lehetnek az ellenségeink

Érzelmeink lehetnek a legkeményebb ellenségeink a tárgyalásainkon. Réges-régen történt az eset, amikor még aktív foci játékos voltam. Egy forró szombat délutáni meccsen összeütköztem az ellenfél egyik csatárjával, aki így akarta meggátolni, hogy gólt rúgjak. Kétségbeesett erőfeszítésében, hogy lelassítson, elkapta és kitépte szemöldökömből a piercinget – jut eszembe, a szemöldök piercing akkoriban nagyon menőnek számított. A taktikája bevált. Támadásomat azonnal megállította a fejembe nyilalló fájdalom és szemembe ömlő vér...

Felsőfokú tárgyalástechnika közép-és felsővezetők számára: E-001026/2015/D001

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com
Kövessen minket!
cpd.png
voty2016_sign_gold.png