A KÉPZÉS VIRTUÁLIS, A TANULÁS VALÓS

Virtuális

Tárgyalásikészség-fejlesztés (VANS)

A Virtuális Tárgyalásikészség-fejlesztő (VANS) tréningünk a Scotwork legnépszerűbb ANS képzésének energikus, virtuális környezetre átültetett változata, mely kényelmesen elvégezhető a távolból végzett munka helyszínéről, otthonról vagy bárhonnan a világból. A tanfolyam résztvevői élő tárgyalásokat folytatnak csapatokban, amelyeket videóra rögzítünk, majd két oktatóval elemezik a látottakat, és levonják a tanulságokat. A tréning végeztével képesek lesznek bármilyen témában tárgyalni, akár virtuálisan, akár más módon.

A Virtuális Tárgyalásikészség-fejlesztő (VANS) tréningünk a Scotwork legnépszerűbb ANS képzésének energikus, virtuális környezetre átültetett változata, mely kényelmesen elvégezhető a távolból végzett munka helyszínéről, otthonról vagy bárhonnan a világból. A tanfolyam résztvevői élő tárgyalásokat folytatnak csapatokban, amelyeket videóra rögzítünk, majd két oktatóval elemezik a látottakat, és levonják a tanulságokat. A tréning végeztével képesek lesznek bármilyen témában tárgyalni, akár virtuálisan, akár más módon.

Kinek ajánljuk?

Mindazoknak, akik egy adott cégen, üzlei tevékenységen belül tárgyalnak, akár külső, akár belső partnerrel. Szinte minden területről képzünk embereket, legyen az értékesítés, kereskedelem, beszerzés, HR, felsővezetői kör vagy bármi egyéb.

 

“Lenyűgözött a Scotwork multimédiás virtuális tréningje, és a résztvevők aktív elkötelezettsége és visszajelzései. Érzékelhetően változott a hozzáállásom a tárgyalásokhoz a tréning óta, és biztos vagyok, hogy ez megtérül.”

 

Simon Thomas – Chief Commercial Officer, FIFA

Miről szól?

A TÁRGYALÁSI FOLYAMAT IRÁNYÍTÁSÁNAK MŰVÉSZETE

Az egyik legfontosabb alapkészség annak ismerete, hogy, mikor és hogyan vegyük át az irányítást.

 

FÓKUSZ A PRIORITÁSOKON

Felkészülési Eszköz alkalmazásunk használata leegyszerűsíti a célok és prioritások világos meghatározását

 

FOLYAMAT MEGÉRTÉSE

A tárgyalási folyamat nyolc lépésének ismerete segít eligazodni a megállapodáshoz vezető göröngyös úton

 

ONLINE TÁRGYALÁS

Megtanulja, hogyan tudja fejleszteni tárgyalási készségeit, és hogyan tud sikereket elérni az online térben is

“Több mint 125.000 munkatársunk dolgozik a világ szinte minden országában. 10 évvel ezelőtt kezdtünk el a Scotworkkel dolgozni, nagy megtérüléssel, és az együttműködésünk azóta is tart.  Munkatársaink, akik részt vettek a képzésen, egyöntetűleg a legjobb tréningnek tartják, amin valaha részt vettek.”

 

Rick Brook, SVP Global Client Operations - WPP

 

Bővebb információ a képzésről

INSPIRÁLÓ ÉS MEGTÉRÜLŐ

Cégének igényeire szabva az VANS képzés megtanítja munkatársainak azt, hogyan tárgyaljanak professzionálisan, etikusan és sikeresen, miképpen irányítsák a tárgyalási folyamatot, hogyan kezeljék magabiztosan a potenciális veszélyeket, miként váljanak kezdeményezővé és hogyan alkalmazzák kreatívan a technikákat. Mindezek együttesen teszik majd lehetővé, hogy a legjobb megállapodásokat érjék el. Mindehhez egy olyan innovatív tanulási környezetet hozunk létre, amely inspiráló, gyakorlatias és szórakoztató.

GYAKORLATIAS MEGKÖZELÍTÉS

A VANS képzés gyakorlati megközelítést alkalmaz a készségfejlesztésben. Az idő 80%-át esetjátékok tárgyalására fordítjuk és csak 20%-át előadásokra. Minden esetjáték egy-egy tipikus konfliktushelyzetet modellez. Hallgatóink különböző tárgyalási technikák alkalmazásával csapatokban dolgoznak. A képzés háromnapos, minden félnap egy rövid előadással kezdődik, majd ezt követi a felkészülés, a tárgyalás és végezetül annak kiértékelése.

SZAKÉRTŐ TRÉNEREK

A VANS tréninget két gyakorlott, szakértő Scotwork tréner vezeti, akik sok évnyi tárgyalási tapasztalattal rendelkeznek. Azonnal alkalmazható visszajelzést adnak, és hasznos tippekkel, tanácsokkal látják el a résztvevőket. A tréner résztvevő arány 1:6, így minden résztvevő garantált figyelemben részesül.

KÉNYELMES FORMÁBAN

A VANS a tantermi körülményeket a képernyőre hozza, hogy otthoni környezetéből sajátíthassa el a legfontosabb tárgyalási készségeket. Ez költségmegtakarítást eredményez, mert nem kell költenie sem az utazásra, sem a helyszínre és a szállásra. A virtuális tréningen elsajátított készségek ugyanúgy alkalmazhatók a személyes tárgyalásokon is.

Képzés előtt és után

A VANS több mint egy négynapos tanfolyam. Sokak számára ez az első lépcsőfok egy életre szóló készségfejlesztéshez.

 

TÁRGYALÓI PROFIL A TRÉNING ELŐTT

A személyes tárgyalói profil kitöltése rávilágít arra, hogy a hallgatók mennyire tárgyalnak magabiztosan a tréning előtt, hol vannak az erősségeik és gyengeségeik, és mely területekre kell nagyobb figyelmet fordítaniuk a tréningen, illetve azután a személyes fejlődési terv kialakításában.

CÉGES TÁRGYALÁSI-KÉSZSÉG-FELMÉRÉS

A képzés előtt ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy töltessenek ki egy online kérdőívet azokkal a munkatársakkal a cégen belül, akik rendszeresen tárgyalnak. Így betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a cég tárgyalási kultúrája. A felmérés eredményének és az ügyfél igényeinek figyelembevételével úgy alakítjuk a tréninget, hogy az elvárásokat mind céges, mind egyéni szinten teljesíthessük.

TRÉNING UTÁNI TÁMOGATÁS

A VANS tanfolyamot követően a hallgatók személyes fejlődési tervük alapján tudják nyomonkövetni fejlődésüket. Hozzáférést kapnak a Scotwork Alumni online felülethez, annak tartalmához, az alkalmazások és eszközök használatához, melyek segítséget nyújtanak a jövőbeni tárgyalásaikhoz. Az online felkészülési eszköz elengedhetetlen a tárgyalás megtervezéséhez, a Scotwork alkalmazás pedig hasznos tippeket és technikákat tartalmaz.

Hogyan tárgyalnak a cégénél másokhoz képest?

Az önök által használt tárgyalási készségek vajon hogyan viszonyulnak iparági versenytársaihoz nemzetközi szinten? Megtudhatja a céges tárgyalásikészség-felmérésből!

 

Man Glasses Small Min 2

Irodáink a világban

Globális megoldást keres?