VILÁGSZÍNVONALÚ
VIRTUÁLIS TÁRGYALÁSI
TRÉNING

VIRTUÁLIS TÁRGYALÁSIKÉSZSÉG-FEJLESZTŐ TRÉNING

A zászlóshajó Scotwork tárgyalásikészség-fejlesztő tréningünk már virtuális formában is elérhető! A tréninget úgy állítottuk össze, hogy élő tárgyalási helyzeteket szimuláljon, coaching és interaktív visszajelzések lehetőségével, ami minden tréningünk alapja.

Szakértő trénereink különböző technikai megoldásokkal adják át az érdekes ismereteket, feltárják a tárgyalás mítoszait, maradandó történeteket osztanak meg, és élő tárgyalási esetjátékokat vezetnek le. Ennek eredményeképpen egy egyedülállóan inspiráló élmény vár Önre, amely felkészíti a jövőbeni tárgyalásaira, történjen az akár virtuálisan, akár egyéb más módon.

Ez a tréning olyan, amelyet még biztosan nem tapasztalt, a résztvevők átlagban 4,55 értékelték (az 1-5-ös skálán). Egy a visszajelzések közül:

”Fantasztikus volt! Sokkal jobb, mint amire számítottam! Azt gondolom, a videó miatt sokkal jobban helyt kellett állnunk, mintha egy sima telefonkonferencián lettünk volna.”

NYÍLT KÉPZÉSEK

Nyílt képzéseinken a részvétel hasznos bármilyen mukakörben és tárgyalási gyakorlattól függetlenül. A hallgatók eltérő tapasztalata elősegíti, hogy egymástól is tanuljanak, ahogy tapasztalt trénereinktől is. Gyarapítsa tárgyalási ismereteit és jelentkezzen (cégenként maximum három fő)!

Céges tréningek

A céges tréningek az ön és cége igényeire szabottak. Egyedi tanítási módszereket és környzetet tapasztalhat meg előre egyeztetett tartalommal teljes mértékben és pontosan az igényeire alakítva. Foglaljon tanfolyamot maximum 12 fő részére!

NYÍLT KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI

Jelentkezzen valamelyik Scotwork nyílt képzésre és legyen sikeresebb tárgyaló! Csatlakozzon tapasztalt trénereinkhez és más iparágakat képviselő résztvevőkhöz! Tapasztalja meg milyen egy valóság alapú élő tárgyalás és interaktív tréning. Jöjjön el közvetkező képzésünkre!

Időpontokról itt tájékozódhat...

Tanfolyam Kezdés időpontja Befejezés dátuma Helyszín Feliratkozás
ANS 2020. 11. 16. 2020. 11. 19. Virtuális tréning
ANS 2020. 12. 08. 2020. 12. 10. Budapest
digital-corner.png

DIGITÁLIS ESZKÖZÖK TÁRGYALÁSI TUDÁSA ELMÉLYÍTÉSÉHEZ

Végezze el tanfolyamunkat és váljon Scotwork Alumni közösségünk tagjává és legyen jogosult tudását segítő digitális eszközeink használatára:

  • Online felkészülés: felhasználóbarát lehetőség, megosztható és kiegészíthető kívánság- és engedménylista;

  • Tárgyalási tanácsok eszköztára: konkrét tanácsokkal szolgál az ön tárgyalási helyzeteire

  • Információs anyagok: tanfolyamainkon alkalmazott eszközeink válogatása, eKönyvek, videók és Scotwork blog írások.

Tájékozódjon új és folyamatosan fejlesztett digitális eszközeinkről, hogy csiszolja tudását.

Benyomások a Scotwork tréningről

Scotwork hallgatói vélemények

A Scotwork Tárgyalásikészség-fejlesztő Tréning előnye

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

Legutolsó blogunk:

A melegvíz kálváriája

A konyhában elromlott a csap és meleg víz nélkül maradtunk. A véletlen úgy hozta, hogy egy aznap érkezett szórólapon hirdető vízvezeték szerelőt kerestünk meg a problémával. A megbeszélt időpontban ki is jött, kedves ember volt és úgy tűnt érti a dolgát. Felmérte a helyzetet, átvizsgálta az elöregedett vezetéket és csapot, nyomáspróbát végzett és megállapította mire van szükségünk – egy új csaptelepre, ami a csővezeték alacsony nyomása ellenére is működőképes...

FAR Nyt.sz.: B/2020/002658

Scotwork (Magyarország) Kft.
Dayka Gábor utca 3
BUDAPEST
1118
Magyarország
+36 1 222-5177
hungary@scotwork.com
Kövessen minket!
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020