Vissza a blogokhoz

A sztárok legvadabb kérései (I. rész)

Brian Buck
crazydemands1.jpg

Mindnyájan hallottunk már sztárokhoz köthető olyan őrült történeteket, mint például, hogy zöld M&M-et vagy megfelelően temperált vizet kértek öltözőjükbe. Nos, ezek az igények még nem is annyira felháborítóak, mint amelyek elő szoktak fordulni. Ebben a két részes blogban, először a hírességek abszurd igényeit tekintem át, majd a második részben arról írok, hogy hogyan kezeljük a felháborító igényeket az üzleti világban.

Will Ferrell (amerikai filmszínész): Míg a Fél Profi c. filmparódiája a „Rotten Tomatoes” (angol filmkritikai weboldal) értékelésében mindössze 22% kapott, a Will Farrell által szervezett, a filmet reklámozó körútra egy Janet Jackson stílusú fejmikrofont, egy háromkerekes elektromos kerekesszéket és egy kerekeken guruló festett szivárványt kért a színpadra.

Janet Jackson: Miután Will Ferrel egy Janet Jackson stílusú fejmikrofont akart, úgy korrekt, ha rávilágítunk a Jackson hölgy igényeire is. A szerződése előírja, hogy ha egy komikussal egy színpadon lép fel (Ferrellre célozva), akkor a komikusnak tilos őt, vagy a Jackson családot kifigurázni, vagy viccet csinálni belőlük. Néhány komikusnak pedig csak ez van a repertoárjában…

Tom Cruise: Egy szó: tanga. Amint talán Ön is tudja, Tom Cruise a saját maga kaszkadőre. Mint ilyen, ragaszkodik egy szekrénynyi személyre szabott, egyedi anyagokból varrott tanga alsóhoz, melyekben kényelmesebben hajthatja végre saját kaszkadőr jeleneteit. Többet is lehetne erről mesélni, de ebben az esetben a kevesebb … nos, maradjon kevesebb.

Beyoncé: Nem tudom, hogy ez minden egyedülálló hölgyre igaz-e, de Beyoncéra biztosan igen. Az egyik, hogy az öltözőjének minden esetben 78F (25,5C) hőfokon kell lennie. Nekem az egy picit meleg, de ami az én ízlésemmel is megegyezik, hogy szereti a sült csirkét (csak a combot, szárnyakat és mellet), jó fokhagymásan, sósan, fekete- és kajan borssal ízesítve.

George Clooney: Nem tudom George Clooney igénye mennyire földhözragadt, de amikor a Gravitáció c. filmjét forgatta, egy zöldnövényes kertet, egy kosárlabdapályát és egy tengerparti kunyhót kért az öltöztető kamionja mellé.

Jennifer Lopez: Őszintén szólva nem igazán figyeltem fel rá, hogy Jennifer Lopez milyen gyakran van fehérben, de miután elolvastam az igénylistáját, már jobban megértem az öltözködési szokásait is. Mindig fehér öltözőszobát igényel, fehér virágokkal, fehér asztallal, függönnyel, gyertyákkal, fehér kanapét és ráadásul még fagylaltban is csak vaníliát szereti. Semmi forró karamell öntet a tetejére … most már ennek is értem az okát.

Szórakoztatásként a végére hagytam a Foo Fighterst (amerikai rock zenekar), akik az eddigi összes híresség igényeinek repertoárján túltesznek. Azt mondják, a 2011-es turnéjukon a zenekar kiadott egy kifestőkönyvet, melyhez egy labirintuson keresztül vezető szókeresés társult. Kérésükre a „fénykard” és „kerti törpe” szavak a játékban nem vehettek részt. Azon tűnődöm, vajon a „Csillagok háborúja-féle” kerti törpéket is betiltották-e…

Függetlenül attól, hogy a fenti igények listája komoly-e, vagy sem, mindnyájunknak meg kell birkóznunk az irreális igényekkel. Hangolódjon a témára, és olvassa el következő írásunkat, amiben bemutatjuk, mit tegyen, ha ilyen irreális igényekkel szembesül.

Brian Buck, Scotwork USA írásának fordítása

Feliratkozás blogunkra

Honlapunk védelmét a reCAPTCHA biztosítja, és érvényesek rá a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei. Tiszteletben tartjuk a személyes adatainak védelmét. További információért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.